ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Ανάλογα με το είδος του site στο οποίο δουλεύουμε, τις ανάγκες του πελάτη και τους στόχους που θέλουμε να πετύχουμε, σχεδιάζουμε τη λύση που ταιριάζει στην κάθε περίπτωση. Παρακάτω ακολουθούν οι κυριότερες υπηρεσίες που προσφέρουμε.

 • EXPERT USABILITY REVIEW

  Αποτελεί μία από τις πιο συμφέρουσες και γρήγορες λύσεις εντοπισμού προβλημάτων μιας ιστοσελίδας ή εφαρμογής. Περιλαμβάνει την περιήγηση και επισκόπηση της σελίδας από έναν ειδικό, με γνώμονα συγκεκριμένους δείκτες (heuristics), την καταγραφή των προβλημάτων και την πρόταση συγκεκριμένων λύσεων.

  Διαβάστε περισσότερα

 • USER TESTING

  To User Testing συνεχίζει να αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους εύρεσης προβλημάτων και ανάδειξης σημείων που δυσχεραίνουν την εμπειρία του χρήστη σε μία σελίδα. Διενεργούμε one to one test με πραγματικούς χρήστες, στους οποίους θέτουμε συγκεκριμένα σενάρια χρήσης καθώς ο ειδικός παρακολουθεί τις κινήσεις τους.

  Διαβάστε περισσότερα

 • CONVERSION RATE OPTIMISATION

  H βελτίωση του conversion rate αποτελεί (ή θα πρέπει να αποτελεί) κυρίαρχο στόχο κάθε transactional site και ιδιαίτερα κάθε e-commerce site. Μέσα από τη βελτίωση αυτού του δείκτη μπορούμε να αυξήσουμε τα έσοδα του site χωρίς να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα ή το marketing budget. Μέσα από μια συγκεκριμένη μεθοδολογία αντιμετωπίζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά για να σχεδιάσουμε τις αλλαγές που ταιριάζουν στην περίπτωση.

  Διαβάστε περισσότερα

 • INFORMATION ARCHITECTURE

  To Information Architecture αφορά την οργάνωση και δομή του περιεχομένου μιας σελίδας με τρόπο που εξασφαλίζει ότι οι επισκέπτες της μπορούν να βρουν μέσα σε αυτήν την πληροφορία που ψάχνουν εύκολα και γρήγορα. Ιδιαίτερα χρήσιμο για σελίδες με πλούσιο περιεχόμενο όπως portals και ειδησεογραφικά site, το IA είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός εύχρηστου site.

  Διαβάστε περισσότερα

 • USABILITY & UX STRATEGY

  Ο σχεδιασμός μιας συνολικής στρατηγικής που αφορά το usability και την εμπειρία που προσφέρει ένα brand στους χρήστες του ανεξαρτήτως συσκευής, είναι καθοριστικής σημασίας. Ομογενοποιούμε την παρουσία του brand σε όλες τις συσκευές που εμφανίζεται ή πρόκειται να εμφανιστεί (site, mobile site, applications κ.α.), ώστε να εξασφαλίσουμε μια ενιαία εμπειρία για το χρήστη.

  Διαβάστε περισσότερα

Εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες, το UXlab μπορεί να προσφέρει απόλυτα customized υπηρεσίες ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν ακόμα και έρευνες (site centric surveys, panel surveys), accessibility, quality control & bug testing κ.α.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Αριστοτέλους 95, 13674, Αχαρναί, Αθήνα
ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ